top of page

DESPRE NOI

LUCIANA BORCAN, COFETARIA BLISS. 

Lasa-ne sa marcam momentele tale frumoase cu prajituri delicioase. Rasfata-te cu noi si fa loc unei bucurii dulci in viata ta.

Prajiturile Bliss au gustul bucuriilor aniversare sau al evenimentelor speciale din viata ta. Fie ca savurezi prajiturile Bliss alaturi de prieteni, in momentele de respiro, la o cafea sau un ceai si pleci inapoi la treaba, fie ca le savurezi in momentele deosebite si speciale de acasa, din familie sau de oriunde altundeva….te opresti… si iti vine sa te intorci. Nimic nu e un capat de lume si, uneori, nimic nu poate fi prea mult. Sau poate fi un nou inceput. De ce vrei tu…bucurie, gust, prietenie, amintire, senzatia lui ACASA…orice. Pentru ca aceste prajituri adauga propriului tau moment, bucurie si rasfat.

cofetaria bliss targu jiu Luciana.jpg

La fel cum oamenii au nevoie de oameni, așa și sufletul are nevoie de fericire, bucurie, răsfăț.
Poate fi în toate felurile dar, mai ales, poate fi un răsfăț delicat și dulce, potrivit în orice moment al tău, al vieții tale sau de zi cu zi. 

Poti gasi momentul tau de relaxare in cofetaria noastra, un spatiu intim, fresh si vesel, unde totul este legat de ideea de prietenie.

 

Iar prajiturile noastre sunt gandite a fi simple si delicioase in acelasi timp, racoroase, reflectand daruirea noastra in domeniu.

bottom of page